2014-07-29 23:52:57• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A szokásosnál is érzelmesebb hangulatban lehet

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyében járó Uránusz a mai napon a Vénusszal lép fényszögkapcsolatba. Ez azzal járhat, hogy bárhol is van, kedve kerekedik a szerelemre. A könnyű kapcsolatok azonban rejtett veszélyeket tartogathatnak. Legyen óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne vegye zokon, és ne is rója fel senkinek, ha a mai napja nem úgy alakul, ahogy azt eredetileg eltervezte. Lehet, hogy csak kisebb kitérőre kényszerül a munkájába menet. De akkor ott kell meglátnia valamit, ami fontos lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön nem ismeri a lehetetlent, most is azt nézi, hogy milyen problémát hogyan lehet megoldani. Akkor is, ha az nem az ön személyes ügye. A segítség szép dolog ugyan, de a kéretlen segítséget nem mindig köszönik meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Számítson rá, hogy ma rohanni fog egész nap. Ennek sajnos az lesz a végeredménye, hogy estére teljesen lemerül. Így még a ma estére tervezett programját is kénytelen lesz lemondani. Ha színházjegye van, ajándékozza el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kitűnően érzi magát a munkahelyén: végre megint ön a vezető, szellemi értelemben bizonyosan. Nem soká kell várnia, és a pozícióban is emelkedni fog. Ha nincs hová, még ma vessen egy pillantást az állásajánlatokra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minden lehetősége megvan arra, hogy újra vidámsággal töltse meg az életét. Valószínűleg teljesen új helyen, akár egy másik országban találja önt a mai nap. Az újdonságok jó oldalát nézze: még ha ehhez változtatni is kell a szokásain.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szokásosnál is érzelmesebb hangulatban lehet, annál is inkább, mivel az álmai is nyugtalanító üzeneteket küldtek, vagy fognak küldeni önnek a mai napon. Nem kell mindent szó szerint vennie, próbálja meg átértelmezni az álomképeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön kiváló szerető, és a mai napon bizonyságot adhat a képességeiről. Ha a kedvesével netán haragban voltak, akkor könnyebben megtalálhatja a puhítás eszközeit. Érdemes előzékenynek lennie a békülésben: csodálatos éjszakára számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön általában nem az a szőrszálhasogató típus, ma azonban valahogy örömét leli még a részletekben is. Nem jó ez, ha a társa mosogató képességeit vizsgálja. De jó, ha bizonyos szerződések apró betűs részletein kell eligazodnia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne higgye azt, hogy egy-egy sarkonfordulással máris maga mögött képes hagyni a múltját. Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű. A helyzet az, hogy mind magunkkal hordozzuk még a szüleink és nagyszüleink múltját is. Ennek megértése az első lépés.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Azzal az érzéssel ébredhet, hogy bárkivel is tervezett ma estére találkozót, azt le kell mondania. Hallgasson a belső hangra: valószínűleg oka van, ha az megszólalt. Különösen így van ez akkor, ha amúgy kifogástalan társkapcsolatban él.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Lakásfelújításon töri a fejét, vagy talán már benne is van nyakig. Bárhogy is áll a helyzet, szükséges lehet a költségek átgondolása és egyes munkák átütemezése. Okozhat ez némi késlekedést, de a végeredményt semmiképp nem befolyásolja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: